nytt_tilbud_300.jpg
Kulturskolen i Fredrikstad  setter denne høsten i gang et nytt og spennende gruppetilbud i musikk for nybegynnere der også trekkspill er ett av instrumentene. Målet er å gi barna flere erfaringer med ulike instrumenter. Tilbudet retter seg mot barn som skal begynne i 2. eller 3. klasse.

Det blir to grupper å velge mellom, den ene på tirsdager, den andre på onsdager. Tilbudet med trekkspill er på onsdager kl. 15.00-15.45 med instrumentene trekkspill, cello, fiolin og piano.

 

Kan prøve flere instrumenter

Mange som søker et musikktilbud ved Kulturskolen er usikre på hva de har lyst til å begynne å spille og kan tenke seg å prøve flere instrumenter før de bestemmer seg.

- Vi ønsker med dette nye tilbudet å gi barna en bredere musikalsk plattform. Barna vil i løpet av året få prøve flere av instrumentene som er tilgjengelige. De vil samtidig delta i musikalske aktiviteter som rytme, sang og bevegelse, og de vil få møte flere forskjellige pedagoger. I løpet av året får de ulike erfaringer og vil kunne bestemme seg for et instrument, eventuelt søke øvrige tilbud ved Kulturskolen, heter det i tilbudet som nå går ut til alle 2. og 3. klassinger i Fredrikstad.

 

 

Små grupper

Barna vil organiseres i små grupper på opp til fem elever der de vil få prøve ulike instrumenter og aktiviteter knyttet til disse. Noen ganger i løpet av semesteret vil de være sammen i stor gruppe hvor hovedvekten vil være på andre grunnleggende musikkaktiviteter
som rytme, bevegelse og sang.

- Vi mener at Musikkmix vil være et veldig aktuelt og spennende tilbud for denne aldersgruppen, og ser frem til å sette i gang etter sommerferien, skriver Kulturskolen i Fredrikstad.

Søknadsskjema finner du på http://www.fredrikstad.kommune.no/kulturskolen

Les også mer om kulturskolens trekkspilltilbud her!