2013_liens_245Et vidt spekter av norske melodier presentert av Trekkspillklubbens orkester.

Tekst:  Anne-Mari Nøkleby - Foto:  Øystein Nøkleby

Klubben presenterte et stort spekter av norsk musikk - alt fra Romanipiken til Våren av Grieg.  

Fredrikstad Barberboys som skulle gjestet hyggeaften denne kvelden, måtte dessverre melde avbud p.g.a. sykdom, men publikum fikk en fin erstatning i Tobias og Willy Lien som stilte opp på meget kort varsel.

Kvelden ble ledet med stø hånd av Paul-Arne Sørfjord og det meste av musikkstykkene var arrangert av Kjell Sterkerud som også er klubborkesterets musikalske leder.

2013_floyte_245Orkesteret startet med sin nye kjenningsmelodi "Kronprins Olavs honnørmarsj" som publikum nok vil bli bedre kjent med fremover.  Freddy Klokkerød bisto orkesteret på fløyte på flere av melodiene og Alice Eriksen Holmen var solist og forsanger.  Som så mange ganger før var det anledning for publikum til å delta på allsang på kjente melodier som "På Hovedøen", "Kjærlighetsvisa" og "Kommer nå, våren kommer nå"

Kjell Sterkerud hadde også arrangert den populære melodien av Vamp - "Liten fuggel" for orkesteret og gitarist Johan Mikkelsen var vokalist.

2013_tobias_245På meget kort varsel stilte Tobias og far Willy Lien, da våre gjester hadde meldt avbud p.g.a. sykdom.  Tobias har fått trekkspillet inn med "morsmelken" og var i tillegg en av mange barn som begynte som rekrutt i Fredrikstad Trekkspillklubbs opplæringsprogram for unge trekkspillere. 

Tobias fremstår idag som en meget dyktig trekkspiller og har sågar deltatt på NM.  Han får god støtte av sin far Willy, og far og sønn spilte også duett på et par flotte nummere til stor glede for et trekkspillelskende publikum.

 

 

 

I pausen ble det også denne gang servert et flott kakebord til de omlag 75 fremmøtte.

2013_publikum_545