2013_kjell_245Vårens siste hyggeaften 23. april 2013.

Klubbens orkester underholdt i to avdelinger med melodier fra sitt repertoar. Dette var også siste opptreden for klubbens orkester under ledelse av Kjell Sterkerud som nå trekker seg av helsemessige årsaker.

I tillegg var det en avdeling med klubbens gruppe Trekkfuglene, og ikke minst var det underholdning av Glommaduetten - med trekkspill, sang og gitarklang. Gruppen består av Marit Bjelvin og Terje Hansen, og det ble også anledning for publikum til å være med på allsang.

Orkesteret ønsket velkommen med sin kjenningsmelodi "Kronprins Olavs Honnørmars", deretter ble det en fin blanding av ulike type melodier som har stått på repertoaret gjennom noe tid.  Det meste av melodiene som orkesteret spilte er som tidligere arrangert av Kjell Sterkerud. 

Deretter fulgte en avdeling med Trekkfuglene som er en av gruppene i klubben.  Gruppen ledes av Marit Bjelvin som også spiller torader.  I tillegg består gruppen av fem trekkspillere og komp.  Gruppen startet med Tango for Durspill og spilte deretter litt blandet musikk, både valser og tango - mye med lokalt tilsnitt. 

2013_glommaduetten_245Etter pausen fikk publikum ta del i Glommaduettens program.  Alle tekster ble vist på storskjerm, slik at publikum fikk synge med.  Terje Hansen spilte gitar og Marit Bjelvin bisto på trekkspill.

Orkesteret avsluttet så kvelden med nok en avdeling, og Kjell Sterkerud ble til slutt takket av leder Paul-Arne Sterkerud for sitt arbeid med klubben gjennom mange år.

 

Det ble en hyggelig kveld for de omlag 100 fremmøtte.

 

 

2013_orkesteret_545