2011_orkester_245Eddie R. Sjøborg trimmet publikums lattermuskler.

Klubben inviterte 15. februar 2011 til hyggeaften på Gressvik Røde-Kors Hus med kåseri av Eddie R. Sjøborg - "Er det lov å le i Norge?".  Trekkspillklubben underholdt med temaet "Populærmusikk fra 1950-tallet", og far og sønn Lien deltok også med et par melodier.  

 

Husker du 1956?

Tema for kveldens hyggeaften var "Populærmusikk fra 1950-tallet", og trekkspillklubben åpnet med et potpurri som Kjell Sterkerud hadde kalt "Husker du 1956".  Her var det mange kjente melodier som fikk det til å rykke i rockefoten, og klubben fortsatte så med flere kjente melodier fra samme periode.  Kjell Sterkerud viste at han er en meget allsidig kar som også kan synge i tillegg til å arrangere og dirigere.  Alle melodier som klubben fremførte var også denne gang arrangert av Kjell Sterkerud.

2011_sjoborg_245"Er det lov å le i Norge?"

Eddie Sjøborgs kåseri var fylt av humor og fikk virkelig publikums lattermusker på gli.  Publikum storkoste seg, og de fleste håper vel å kunne huske noen av hans historier også litt frem i tid.  Etter Eddie Sjøborgs utsagn ligger hemmeligheten i å kunne assosiere med ting og personer.  Sjøborg er en allsidig forfatter som har utgitt omlag 25 bøker. 

Etter eget utsagn har han rekord i produksjon av bøker - 6 bøker på ett år.  Han har utgitt flere kriminalromaner i tillegg til storsuksessen "Humørleksikonet Skrattkammeret".  I pausen var det mange som benyttet anledningen til å skaffe seg noen av hans bøker med signatur.

2011_liens_245Far og sønn Lien

Som vanlig hadde klubbens medlemmer dekket et flott kakebord, og det var meget god stemning rundt bordene i pausen. 

Etter kaffepausen ble det underholdning av Willy og Tobias Lien, som skal delta i DM i slutten av mars. 

Tobias Lien er 13 år og er en av rekruttene i Fredrikstad Trekkspillklubb, og vi fikk et bevis på at klubbens satsing på yngre trekkspillere de siste årene har gitt resultater.

Avslutning

Trekkspillklubben avsluttet kvelden med flere melodier fra 1950-tallet, og kveldens siste melodi var "Carolina Moon" med sang av Inger-Lise Andersen.

Tradisjonen tro var kveldens siste punkt på programmet trekning etter loddsalget, og det mange heldige vinnere også denne gang.

Nils Kåre Nesvold ledet arrangementet med stø hånd og takket til sist de omlag 90 fremmøtte og ønsket alle vel hjem.

Tekst og foto: Anne-Mari Nøkleby