2011_publikum_245Både svigermor og Evensen og kjerringa og jeg var til stede.

Tekst: Anne-Mari Nøkleby, Foto: Jon Andersen og Anne-Mari Nøkleby

Kvelden var viet temaet revyviser og teksten til mange av visene var skrevet av det vi ønsker å kalle Fredrikstad-mannen Arne Svendsen.  

Publikum nikket gjenkjennende til kveldens melodier og sang med på allsanger og kjente refreng.  Det ble en hyggelig kveld for alle fremmøtte på Gressvik Røde-Kors hus.

Kvelden ble åpnet av leder Paul-Arne Sørfjord som etter en kort introduksjon av kveldens program overlot ordet til klubbens musikalske leder Kjell Sterkerud.  Kjell Sterkerud har arrangert alle melodier som ble benyttet, og han bidro også med sang til visene i tillegg til å komme med mye interessant informasjon både om melodier og forfattere.

Mange av tekstene var hentet fra  Arne Svendsens rikholdige produksjon på 2500 revytekser.  Fredrikstad-folk ønsker å kalle ham et bysbarn, men Kjell Sterkerud kunne imidlertid fortelle at han faktisk var født trønder og at det var kjærligheten som bragte ham til Fredrikstad.  Senere i livet flyttet han til Oslo.  

Det ble også tid til allsang av bl.a. Gressviks Politibetjent og Serru-Serru.

2011_kakebord2_245I pausen ble det som vanlig servert et flott kaffe- og kakebord til de omlag 50 fremmøtte.  Etter pausen spilte klubben et variert program bestående av melodier som klubben selv setter stor pris på.

Det ble en hyggelig aften og publikum syntes å kose seg og sang med på de kjente visene. 

Under artikkelen finnes et liten bildeserie fra kvelden.

 

2011_orkestersept_545

2011_kakebord3_545

2011_loddtrekning_545

2011_trekning1_545