JULEHYGGEAFTEN TIRSDAG 6.DESEMBER 2016 PÅ GRESSVIK RØDE KORS-HUS

Klubbens nestleder Solveig Andreassen åpnet med å ønske alle velkommen og spesielt våre gjester "Høyt og Lavt Svingteam". Klubbens orkester åpnet kvelden og etter kaffepausen fikk vi musikk av Høyt og Lavt som presenterte mye fin musikk.

Orkesteret åpnet kvelden med å framføre mange av de kjente julesangene, slik som "Hei hå, nå er det jul igjen", "Romjulsdrøm og et flott Disneypotpouri arrangert av klubbens egen Åge Karlsen. Vi fikk også høre en avdeling hvor Gladgjengens medlemmer var med å framførte "Jul i Østfold", "Jeg så mamma kysse nissen", og "Julekveldsvisa". Karsten Karlsen ledet allsangen på en flott måte. Denne avdelingen ble avsluttet med "Deilig er jorden".

(Bilde av orkesteret i trekkspillklubben samt noen medlemmer av Gladgjengen.)

Etter en pause med kaffe og kaker samt loddsalg, var scenen rigget for "Høyt og Lavt Svingteam". Denne gruppen er meget populær hos oss i Fredrikstad trekkspillklubb. Gruppens solist Anne-Helene Lileng sang nydelig og stemningsfullt på de fleste melodiene.
Åpningen ble gjort med en frisk melodi som heter "Det ska va gamla låtar". Gruppen hadde også en del julemelodier på repertoaret, slik som "Rudolf er rød på nesen", "Bella Notte","Rocking around the Christmas tree"," White Christmas", og "Vi tenner våre lykter". På Ole Ivars-melodien "En får vara som en er når en itte vart som en sku", fikk også publikum være med på allsang. Einar Sandvik krydret flere av melodiene med flott solospill på bl.a.  "Mr. Sandman".

 


(Bilde av Høyt og Lavt Svingteam: Fra venstre: Lars Petter Westli, Einar
Sandvik, Anne Helene Lileng, Svein Tore Pedersen)

 

(Ivrige trekkspilljenter i Fredrikstad trekkspillklubb: Fra venstre: Berit Sørfjord,
Laila Edvardsen, Karin Dahl Johansen, Kari-Anne Martinsen, Anne -Mari Nøkleby.)

Denne kvelden var det omlag 60 personer tilstede. Etter at loddtrekningen var ferdig, avsluttet  Jan-Ivar Aasen med å takke alle for fremmøtet, samt ønsket alle vel hjem og en riktig God Jul. Han benyttet også anledningen til å minne om klubbens jubileumskonsert i Bibliotekets Aula 22. januar 2017 kl 17.00, og ønsket alle velkommen til denne konserten.

(Tekst og foto: Jan-Ivar Aasen og Edgar Jensen)