2011_eddie_sjoborgSjøborg skal få lattermusklene på gli

Det blir mye moro når Eddie R. Sjøborg (bildet) stiller med sitt kåseri "Er det lov å le i Norge?" på trekkspillklubbens hyggeaften tirsdag 15. februar kl. 19.00

I tillegg blir det underholdning med Fredrikstad Trekkspillklubb som denne gang skal presentere populærmusikk fra 1950-tallet.

Kveldens trekkplaster er tidligere sykehusdirektør og tidligere DENOFA-direktør i Fredrikstad. Han har gitt ut en rekke bøker, deriblant  "Humørleksikonet Skrattkammeret". I sitt kåseri, tar Sjøborg utgangspunkt i denne boka, som er blitt et bestselger.

- Dette er et kåseri som garantert får lattermusklene på gli i forsamlingen, heter det i reklamen.

Sjøborg er en ofte benyttet foredragsholder i disktriktet, og han har gitt ut en lang rekke bøker. Blant disse er kriminalromaner som ”Fredrikstad Syndromet”, ”Nazimordet”, ”Frykten”, ”Heroinstikket”, ”Grip Sjansen”, ”Arven” , ”Gørings diamenter” og ”Sånn er livet” i tillegg til storsuksessen "Humørleksikonet Skrattkammeret".

Sett av tirsdag 15. februar fra klokken 19.00 til hyggeaften på Røde Kors-huset i Gamle Ålevei 45 på Gressvik med Eddie R. Sjøborg, og Fredrikstad Trekkspillklubb!